Vai ce tragedie – are bluza ca a mea!

Citeam intr-o zi un articol despre posibila venire a magazinelor H&M in Romania.  Bineinteles, era o stire falsa.  Si citeam si despre parerea cititorilor. Care mai de care se bucurau gandindu-se ca ar putea aceste produse si in Romania (chiar daca ar putea fi mai scumpe decat in strainate). La un moment dat am dat peste un comentariu care m-a lasat cu gura cascata (ce vreti, uneori sunt usor de impresionat):

Eu sincer, prefer sa nu vina, pentru ca am deja o gramada de hainute de acolo si nu prea imi convine sa vad la toata lumea pe strada haine ca ale mele :( desi am vazut deja cateva x(

Nu inteleg persoanele astea crizate, pentru ca mi se pare tragi-comic, infantil si de neinteles un asemenea comportament. Nu mi se pare un capat de tara faptul ca cineva are un obiect vestimentar ca al tau. Nu-ti doboara cu nimic stilul tau personal. Stilul nu consta doar in unicitate in sensul de posesor de haine exclusive, ci si in istetimea si ingeniozitatea cu care combini piesele vestimentare, cu care adaugi accesoriul potrivit (sau chiar unul care pare total nepotrivit), cu care reusesti sa personalizezi un lucru comun, iar atitudinea e sarea si piperul.

Tocmai asta este interesant: cum reusesti sa iesi din anonimat daca nu ai posibilitatea de a-ti cumpara haine unicat, de a merge in strainatate la shopping  si de a apela la o croitoreasa? Te resemnezi ca vei ramane un exponent banal si ordinar al speciei, intreaga viata?

7 comentarii la “Vai ce tragedie – are bluza ca a mea!”

  1. scuze chiar nu stiu cine e fred perry..in fine, legat de articol..si eu ma stresez cand vad pe cineva imbracat la fel ca mine..si sa fim seriosi, este evident ca nu suntem rock stars sa ne punem 10 mii de accesorii ca sa ne faca atat de unici..eu am patit cu o camasa de la H&M..si o colega de servici..

  2. hmm si eu am patit ceva de genu:)) a fost amuzant o colega avea aceiasi rochita ca mine dar nu ma-m crizat ci dimpotriva am felicitat-o pt alegerea facuta,ea a purtat rochita cu acesorii copilaresti eu cu tendinta rock dar foarte soft.Intradevar atitudinea face diferenta:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *