Demachiant Bifazic Balea

Eram in cautarea unui demachiant ieftin si bun pentru machiajul waterproof, si la recomandarea Andreei m-am oprit la Balea. Este un demachiant bifazic, cu 2 straturi- incolor si albastru. Pana acum n-am mai avut nici un demachiant asemanator, asa ca m-am uitat un pic chioras la el cand am vazut cat de lichid este.

Am citit pe instructiuni: se pune gel pe discul demachiant si se sterge pleoapa prin miscari circulare usoare. Vreau sa va spun ca torni un sfert de sticla pana sa umezesti cumsecade discheta demachianta (fiind lichid este absorbit complet)… hmmm… nu prea mi-a convenit mie acest aspect, asa ca am incercat sa-l aplic cum aplic demachiantul crema: l-am agitat bine, am turnat o picatura in causul palmei si am inceput sa-mi masez usor ochii – muult mai bine si mai economic! Apoi sterg fata cu o discheta demachianta udata in prealabil cu apa si stoarsa bine. Ma demachiez cu el de vreo 3 saptamani si am consumat o cantitate infima!

Avantaje:

  • curata eficient rimelul waterproof
  • isi face treaba repede si bine – nu trebuie sa insist in 3-4 randuri pana sa scap de tot machiajul – in 2 minute am terminat cu demachierea
  • este usor uleios, asa ca pe piele se simte o senzatie placuta cand ma demachiez
  • nu-mi irita ochii – amanunt foarte important; este singurul demachiant, dupa Bioten, de la care nu ma ustura ochii; ma usturau ochii chiar si de la faimosul Ivatherm pentru ochi sensibili
  • tenul ramane curat si catifelat, foarte fin, fara a fi acoperit cu o pelicula grasa
  • desi are doar 100 ml, este economic – daca folositi metoda mea de demachiere
  • pret foarte decent – aproximativ 7 ron

Dezavantaje

  • imi cam aluneca printre degete, fiind lichid, dar ma descurc eu 🙂

Concluzie: il recomand cu caldura tuturor, inclusiv persoanelor cu ochi sensibili!

10 comentarii la “Demachiant Bifazic Balea”

  1. Am DM ul fix in preajma mea si nu stiu de ce m-am ferit sa folosesc produsele lor pana acum.Am folosit cateva si chiar am fost multumita: crema de corp,demachiant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *