Cel mai bun produs pentru frumusete

OLYMPUS DIGITAL CAMERASuntem oameni diferiti, cu tipuri de piele diferite, cu tipuri de par diferite, cu forme ale corpului diferite, cu nevoi ale pielii diferite, cu viziuni diferite asupra frumusetii… si totusi exista un lucru care ne face pe toate sa stralucim de frumusete – nu e un produs mass-market, nici de lux, nici bio, nici la plafar nu-l gasiti, e ascuns bine si e cu adevarat pretios, de nu-l poti cumpara cu toti banii din lume, si totusi nu costa nici un leu: e FERICIREA!

Cand esti fericita chipul iti infloreste, asemeni unui copac inflorit ce saluta primavara ๐Ÿ™‚ ii pasa cuiva ca nu are toate florile perfect deschise, ca nu are toate crengile perfect drepte, ca nu toate crengile fac unghiuri de 25 de grade, ca poate are frunzulite mai timide? NU. E frumos si atat, pentru ca soarele il binecuvanteaza cu caldura sa. La fel cum te binecuvanteaza si pe tine FERICIREA.

Asa ca poate de maine, in loc sa-ti mai pierzi jumatate de zi pe internet, cautand review-uri peste review-uri la produse care sa-ti aduca in 3 minute stralucirea pe chip, mai degraba ai investi in fericirea ta ๐Ÿ™‚ Pentru ca fericirea te face sa fii frumoasa si in pijamale, cu parul valvoi si ochii lipiti de somn, si pe tocuri si la 4 ace, si in micuta rochie neagra ๐Ÿ˜‰

Cele mai frumoase femei sunt cele fericite. Cele care sunt iubite si iubesc din toata inima ๐Ÿ˜‰

Tu care crezi ca e cel mai bun produs pentru frumusete?

2 thoughts on “Cel mai bun produs pentru frumusete”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *