Ce mai face Clarra in timpul ei liber

Imi plac florile. Nu stiu daca v-am mai spus, dar cand eram mica visam sa ma fac gradinareasa šŸ™‚ nu doctor, nu profesor, nu patron…. gradinareasa šŸ™‚ viata m-a purtat pe alte cai, dar am reusit sa-mi pastrez o farama din vis, asa ca in fiecare seara ma ocup cu:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Si desigur, am si ajutoare de nadejde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Si o poza mai veche, dar foarte draga… cu iz de iasomie:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi ce pasiuni aveti?

 

8 comentarii la “Ce mai face Clarra in timpul ei liber”

  1. Si mie imi plac florile, le ador, ador parfumul lor, culorile lor! Mereu le urmaresc pe ale tale cand pui poze pe Facebook.
    Daca ne-ar permite joburile, ne-am muta si noi la curte, departe de Bucuresti. Mi-as planta mii de flori si le-as usa seara de seara! Parintii mei au curtea plina de trandafiri si alte floricele si stau seara si le adulmec. Imi palce sa miros pana si buruienile din gradina care au un pic de parfum.

  2. Ce flori frumoase ai!! Eu am inceput sa desenez si asta ma face sa ma simt tare bine. Nu te gandii ca fac inimioare si iepurasi :)). Visez la ceva mai amplu dar nu dezvalui inca :D.

    1. ce frumos! mie imi place sa pictez, dar n-am mai facut asta de multa vreme… uite ca mi-ai dat o idee tare buna šŸ™‚ e frumos sa-ti mai rezervi timp si pentru pasiuni, pentru hrana pentru suflet…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *