De unde cumpar eu bijuterii fantezie

Imi plac bijuteriile fantezie – sunt sarea si piperul oricarei tinute, zic eu. Oferta de astfel de bijuterii e foarte variata, dar din pacate granita dintre frumos si kitch este foaaarte fina, asa ca gasesc destul de greu ceva pe placul meu prin oras (sau le gasesc la preturi dubios de mari). Asa ca m-am indreptat spre shoppingul online. Aliexpress a fost prima mea alegere (e un site similar cu e-bay, doar ca nu se liciteaza, preturile sunt fixe). Pe Aliexpress gasiti o multime de bijuterii pe care le gasiti si pe site-urile romanesti (gen Borealy), doar ca la preturi mult mai bune – maxim 10$. Va trebuie doar un pic de rabdare.

Ce mi-am luat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • o pereche de cercei pana – 0.75$ – sunt preferatii mei, sunt usori, frumosi, delicati… in poza n-am putut sa le surprind adevarata frumusete:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • cercei – 1.74$ – foarte frumosi, un pic cam grei, merg purtati la ocazii; zi de zi s-ar putea sa fie cam obositori pentru urechi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • set de colier si cercei – 3.67$ – atat colierul cat si cerceii sunt usori, lucru ce-mi place la nebunie; acum e 7$, cand l-am luat eu era la reducere… il gasiti aici mai ieftin

OLYMPUS DIGITAL CAMERAsi ca sa va faceti o idee cat de mari sunt cerceii:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acestea sunt doar o parte din bijuteriile pe care le-am achizitionat. Daca doriti sa mai scriu si despre celelalte, spuneti-mi si voi mai scrie un nou articol.

Coletele vin la posta vamala intr-o luna. Puteti ruga vanzatorii sa scrie pe colet „gift” sau sa treaca o valoare mai mica (le spuneti voi cat), ca sa nu platiti taxe vamale.

Unii vanzatori ofera free shipping, altii nu – eu cand caut un produs, bifez din start optiunea „free shipping”. Adesea vanzatorii impun o suma minima de care trebuie sa comanzi pentru a beneficia de free shipping (7$, 9$, 10$… depinde de vanzator) – cititi cu atentie politica fiecarui vanzator.

Voi de unde cumparati bijuterii fantezie frumoase, la preturi decente?

2 comentarii la “De unde cumpar eu bijuterii fantezie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *