Bioderma Atoderm – crema perfecta pentru tenul foarte uscat?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daca pe timp de vara tenul meu este normal, odata cu venirea frigului ajunge sa fie uscat si in unele perioade chiar foarte uscat, daca e foarte ger si bate vantul puternic. Spre sfarsitul toamnei am inceput sa caut o crema care sa fie suficient de hidratanta pe timpul iernii. In urma mai multor recomandari am cumparat crema Bioderma Atoderm Nutritive. M-a incantat faptul ca nu contine alcool, parfum sau alti iritanti.

Ma asteptam sa fie o crema grasa, tinand cont ca se adreseaza tenului uscat si foarte uscat, dar am descoperit ca are o textura destul de lightMirosul este usor medicamentos, dar e foarte discret, departe de a fi deranjant. Odata aplicata se absoarbe rapid in piele, lasand-o catifelata. Pana acum cateva saptamani tenul meu a fost normal spre uscat, asa ca m-am inteles bine cu ea.

Aceasta protejeaza pielea de frig, e ca un scut invizibil – pielea mea e predispusa la rozacee, se inroseste daca ies in frig fara sa o protejez temeinic (cu o crema mai grasa sau un ulei vegetal). Bioderma a ajutat-o sa faca fata cu bine frigului.

De cand a inceput sa se lase gerul, tenul meu a devenit mai uscat. Crema Bioderma nu a mai reusit sa hidrateze suficient de bine tenul. Se absorbea rapid in piele, ca si cum nu m-as fi dat cu nimic, si cam atat. Prin urmare am simtit nevoia sa o amestec cu un strop de ulei de macadamia.

Asadar este o crema hidratanta buna, cu textura lejera, potrivita pentru un ten normal sau un pic uscat, dar insuficient de hidratanta pentru un ten foarte uscat.

Pretul este unul ok – am luat-o de aici cu aproximativ 30 ron – flaconul are 40 ml.

Voi ati folosit aceasta crema? Ce impresia v-a lasat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *