Galati Beauty Swap #2

In luna martie am participat la evenimentul Galati Beauty Swap #2, organizat de Ioana S. Pavel, aflată în spatele blogului One Day Butterfly.

A fost un eveniment frumos, de care eu din pacate nu am putut sa ma bucur prea mult. Eram in primul trimestru de sarcina si-mi era rau, asa ca nu am stat prea mult. Ana Bluu a reusit sa-mi faca o poza in care sa nu se vada prea tare cat de rau ma simteam. Chiar mi-a smuls si un zambet firaaav:

Ana Bluu Photography

Evenimentul a avut o multime de sponsori: aBeauty Clinique, Absolute Dry Romania, Arboria plant, Elemis – ADDA shop, Affinage, Jolie Cosmetics, Barza, Batiste, Essentials for life (doTERRA), Ion pe blog, Bioderma, By Loriem, Melkior, Malika Colors, Epsilon, MON Charme, Rimmel London, Flormar, Taboo Lashes, Julian, Cassiopea Cosmetics, Visuel, E.D.A. Cosmetics, Nutrivita, Adina Nicoleta MUA, Henna Art&Beauty Design by Gety, Famous Luxury Perfumes, Triodeluxe Cosmetics, Cailyn, VITAMIX magazin naturist, Charme D Orient, Cupio, Trendline Cosmetics. 

Am venit acasa cu multe de produse interesante, despre care urmeaza sa va povestesc:

Galati Beauty Swap 2

Evenimentul a fost presarat cu o multime de suprize:

  • doamna Gety Dragu, a facut gratuit câte un tatuaj cu henna tuturor bloggeritelor care si-au dorit acest lucru;
  • Bogdan Pana ne-a vorbit pe larg despre SEO si am aflat o multime de lucruri interesante;
  • Cristina David a organizat o tombola si oferit o sesiune de makeup cu produse Cailyn profesionale bloggeritei castigatoare;
  • Ioana a organizat o multime de tombole cu cadouri faine.

La acest eveniment am avut si prajiturele facute de casa, care aratau foarte prezentabil si apetisant – realizate de Julian. Ma bucura faptul ca intr-o lume de prajituri de laborator isi mai gasesc locul si prajiturile de casa, facute cu gust si pasiune:

prajituri Julian

Aratau atat de bine, incat chiar am mancat chiar doua prajituri Chocoflan, cu mare placere. (Si eram in perioada in care imi era greata si de la limonada). Chocoflan e un blat pufos peste care era asezata mandra o crema de zahar ars perfecta.  E o reinterpretare suprinzator de eleganta si delicioasa a desertului preferat din copilaria mea. Si celorlalte bloggerite le-au placut mult prajiturile lui Julian, asa ca sper ca vom mai auzi de el pe piata cofetarilor 🙂

A fost un eveniment frumos, mi-a parut rau ca nu am putut sta prea mult si nu am reusit sa vorbesc decat cu o parte din bloggerite. Sper ca la viitor eveniment Galati Beauty Swap sa ma simt mai bine si sa ma pot bucura de intregul eveniment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *