Ce produse de makeup am mai descoperit in ultima vreme – partea 1

In ultima vreme am introdus in rutina mea de makeup mai multe produse faine despre care vreau sa va povestesc:

  • paleta Sleek – A new day – mai am inca 3 palete Sleek, sunt preferatele mele in materie de make-up. Contine o selectie foarte faina de nuante naturale, atat mate cand si sidefate (6 mate, 6 sidefate), perfecte pentru un machiaj de zi, dar si de seara. Fardurile sunt pigmentate, catifelate, se aplica usor si rezista intreaga zi, fara a fi nevoie de vreun primer in prealabil. Se intind usor si e nevoie de o cantitate mica de far pentru a obtine o intensitate ridicata, astfel ca fardurile se consuma greu. Intind mana dupa ea in fiecare dimineata.
  • rujul lichid Matte Me de la Sleek – nuanta Sabby Chic- e primul ruj lichid pe care il incerc de la acest brand si-mi place la nebunie – e pigmentat, confortabil pe buze si rezista ore bune, fara a usca buzele; nu este complet mat, are un finish usor satinat, iar culoarea e superba:

  • daca vreau sa-i dau un strop de stralucire, pe deasupra lui aplic gloss-ul BB Natural Color de la Note – un gloss incolor cu o texura tare faina, care defineste frumos buzele
  • paleta Pretty by Flormar – Green Forover –  contine o selectie de 4 farduri sidefate, matasoase, pigmentate, usor de aplicat si de blenduit; e nevoie de un primer pentru a le ajuta sa reziste intreaga zi.
  • rujul lichid Pretty by Flormar – nuanta Dark Rosewood – imi place la nebunie culoarea, e una pe care o gasesc rar si imi place sa o folosesc in zilele in care vreau sa pun accentul pe buze, dar simt ca un rosu ar fi prea puternic. Rujul nu este complet mat, are un finish usor satinat. Dupa aplicare presez buzele pe un servetel de hartie, inlaturand astfel excesul si ajutandu-l astfel sa se fixeze mai bine pe buze. Rezista destul de mult pe buze, se estompeaza treptat si lasa buzele discret pigmentate pe masura ce dispare. Lasa buzele hidratate. Imi place, presimt ca voi intinde mana mai des dupa el in toamna.

Voi ce produse faine ati mai descoperit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *