Cum a fost la Galati Beauty Swap 3

Daca editia anterioara m-a prins la inceputul sarcinii, aceasta editie Galati Beauty Swap m-a prins la inceputul lunii a 7-a de sarcina. Ca si data trecuta, nu ma simteam prea bine, si chiar ma gandeam cu tristete ca iar nu voi putea sta prea mult la aceasta intalnire, si e asa pacat, ca atmosfera e faina.

Evenimentul a fost organizat cu aceeasi maiestrie ca si la editiile anterioare, tot de Ioana S. Pavel, cea care se afla in spatele blogului One Day Butterfly.

Revederea cu fetele a fost foarte placuta – o parte din noi ne stiam de la editiile trecute, dar ni s-au alaturat si bloggerite noi. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure, pentru ca se mareste comunitatea bloggeritelor.

Nu stiu cum reuseste Ioana, dar de fiecare data ne surprinde cu invitati excelenti si sponsori faini. Mie imi erau necunoscute o mare parte din branduri, si chiar am fost bucuroasa sa descopar la ei niste produse foarte interesante.

Aceasta editie a fost axata pe un subiectul ingrijirii parului si i-am avut ca invitati pe domnii Samuel Maran de la Regivero și Iulian Pasăre, Technical Sales Manager la Chemtech.

Regivero este o companie romaneasca ce ofera solutii pentru diferite probleme ale parului. Mi-a placut foarte mult de domnul Samuel Maran care a inceput discursul nu cu un speech de marketing, ci cu prezentarea VALORILOR companiei – lucru mai rar intalnit la manageri. Ne-a vorbit despre onestitate si respect fata de consumator – valori care ar trebui sa fie de baza pentru orice brand care se respecta. Am aflat ca in spatele acestor produse stau cercetari serioase, ingrediente de calitate, tehnologie, inovatie si munca asidua. Uimitor este brandul crede atat de mult in produsele sale, incat este dispus sa returneze banii clientilor care nu sunt multumiti de produse! Am primit si noi cate 4 produse Regivero spre testare, cu rugamintea sa ignoram faptul ca sunt primite spre testare, si sa scriem despre ele daca vrem, cand vrem si exact ceea ce credem, onest si fara menajamente. Prin urmare Regivero are un big like din partea mea si abia astept sa testez produsele 😉 Promit sa revin cu impresii!

Domnul Iulian Pasare, chimist cu experienta, importator si distribuitor de ingrediente cosmetice, a fost o prezenta foarte placuta. Am purtat o discutie interactiva – noi l-am bombardat cu intrebari si curiozitati legate de tot ce inseamna cosmetica – ingrediente cosmetice, mituri cosmetice, produse care suna prea bine ca sa fie adevarate, etc., iar dansul ne-a raspuns cu rabdare la fiecare intrebare. A fost o discutie foarte placuta, educativa, din care am aflat multe lucruri interesante si mi-a facut „pofta” sa merg acasa repejor si sa continui sa ma documente.  Noi, bloggerii, in calitate de formatori de opinie (la o scara mai mica sau mai mare), avem nevoie sa fim cat mai bine educati si informati in domeniul despre care scriem.

In plus, ne-a vorbit si despre trendurile viitorului in cosmetica, despre tehnologii inovatoare care mi-au starnit interesul – ajunga acasa, am inceput sa gugalesc, desigur 😛

O parte din sponsori au trimis produse spre testare pentru toate bloggeritele participante la eveniment, pe cand altii au trimis un numar limitat de produse, asa ca s-au organizat mai multe tombole. Eu am avut norocul sa castig la 2 dintre ele:

  • la tombola Lambre – un ser pentru gene:

  • la tombola Amalia – o trusa de farduri si o oja (aici caldura ma invinsese, asa ca mi-am prins parul):

Cum-necum, orele au zburat frumos, iar eu am reusit sa rezist pana la finalul evenimentului! E drept ca am plecat obosita (sarcina si caldura ma obosesc rau), dar am plecat cu zambetul pe buze 🙂

Sponsorii au fost: Amargan Hair Therapy Romania, Arboria Plant, ApiLand, Amalia.ro, All4CleanBeauty, Bioderma, BeautyOne, Bio Aleea, Biorita, Biofin, Caress Society, Elemis, Elemental, Fragonard, Golden Rose, GreenCosmetic, Herbagen, Lambre, MarkScrub, Naturiști, Perspirex, Pellamar, Regivero, Sano, Trendline Cosmetic, Triodeluxe Cosmetics, Valentino Cosmetics, Yumm.

Din pacate 2 dintre sponsori – Naturway și Bio Boutique nu si-au respectat angajamentul pana la final, si desi s-au declarat interesati sa participe la eveniment, pana la urma nu au mai trimis nimic.

Abia astept sa va povestesc in urmatoarele saptamani despre produsele primite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *